Despre noi

Câteva cuvinte

Firma de curățenie se aseamănă foarte mult cu o spălătorie auto. La spălătorie duci mașina cât se poate de murdară și pleci cu ea ca nouă. Diferența dintre cele două este că angajații noștri nu vă cer șpagă pentru a vă face treaba bine. Singura “șpagă” pe care o primim este recomandarea dumneavoastră altor persoane.

Am pus baza acestei firme de curățenie in Buzău pentru a oferi persoanelor fizice sau juridice servicii de curățenie complexe și flexibile. Noi ținem cont de cele mai mici detalii, cum ar fi: când vă ștergem biroul, o facem cu cea mai mare grijă pentru ca lucrările dumneavoastră (foi, pixuri, dosare, etc) să rămână în aceeași ordine. Noi facem curat, nu aranjăm documentele, pentru că respectăm munca fiecăruia și ne place citatul “Eu, în dezordinea mea, am o ordine”.

Toti angajații firmei de curățenie Ideal Izamar Buzău sunt atent instruiți în fiecare locație nouă unde urmează să-și desfășoare activitatea despre cum să șteargă, să spele, să curețe diverse echipamente (calculatoare, monitoare, tastaturi, imprimante, expresoare) pentru a obține cele mai bune rezultate. Noi nu venim cu scuze de genul “N-am șters tastatura pentru că mi-a fost frică sa nu se întâmple ceva”.


De ce noi?!…

• Nu plătiți angajați
• Nu duceți grija la: hârtie igienică, săpun lichid, role bucătărie, saci menajeri, soluție de parchet, soluție de gresie, soluție de geamuri, lavete, mături, găleți, etc. Firma de curățenie are grijă ca nimic să nu lipsească
• Nu investiți bani în echipamente
• La sfârșitul lunii primiți o singură factură de la firma de curățenie
• La cerere, firma de curățenie vă asigură și produse de protocol (cafea, pahare, zahăr, apă, etc)

Imagini